https://www.amshuizen.com/particulier/referenties/bemiddeling-voor-de-verkoop-van-een-bedrijfspand
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Bemiddeling voor de verkoop  van een Bedrijfspand

AMS wordt met enige regelmaat benaderd door ondernemers, die hun bedrijf willen stoppen of reeds gestopt zijn. Als gevolg daarvan willen ze hun bedrijfspand verzilveren tegen een de maximale opbrenst. De ondernemers zijn geïnteresseerd naar de verkoopwaarde van hun eigendom, wat in veel gevallen hun pensioenvoorziening is.

Op basis van een offerte /opdracht kan AMS een quick scan maken van de herontwikkelings mogelijkheden van uw bedrijfslocatie. Op basis hiervan kan AMS u als professional bijstaan en wordt het al snel duidelijk welke toegevoegde waarde AMS heeft.

Wij zijn geen verkopende makelaar. Wij onderzoeken de ontwikkelmogelijkheden van de locatie. indien gewenst kunnen wij in opdracht van de ondernemer vaststellen welke herontwikkeling haalbaar is.

 

Om de beoogde bestemmingsverandering te sonderen overlegt AMS in veel gevallen met de gemeente  wat de mogelijkheden zijn. Deze manier van werken wordt door gemeenten  op prijs gesteld.

Op dit moment is AMS weer met een ondernemer in overleg over de verkoop van zijn bedrijfspand.

Gaat u ook stoppen met uw bedrijf en wenst u de locatie te verkopen. Neem dan met ons contact op. Bel of mail ons een bericht !

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact