https://www.amshuizen.com/particulier/referenties/koopsom-herontwikkeling-van-een-tuincentrum
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

koopsom & herontwikkeling  van een Tuincentrum

AMS is door een ondernemer uitgenodigd om te praten over de verkoop van zijn bedrijfslocatie. De ondernemer wil weten hoe dat gaat en welke prijs hij kan ontvangen bij de verkoop van zijn tuincentrum. Na een eerste kennismaking en een gesprek over de werkzaamheden om een verkoopovereenkomst te kunnen afsluiten, hebben we onderlinge afspraken gemaakt over het voortraject.

AMS heeft een verkenning gemaakt van de bedrijfslocatie. Naast kadastraal onderzoek hebben we marktonderzoek gedaan naar het vastgoed in de nabijheid van de locatie.  Op basis van een SWOT analyse hebben we de kansen en bedreigingen  geïnventariseerd.

 

Voor de herontwikkeling van de locatie heeft AMS  een tekenbureau ingeschakeld, welke de capaciteit studie en de verschillende gebruiksdoeleinden digitaal uitwerkt. Deze capaciteit studie is  vertrouwelijk met de gemeente besproken en getoetst op draagvlak.

Op basis van voornoemde werkzaamheden heeft AMS een financiële berekening gemaakt om de koopsom de koopsom te kunnen vaststellen. Op deze manier is het duidelijk hoe de vlag er voor hangt. De betreffende ondernemer is nu in beraad  en overweegt om zijn bedrijf pas over een aantal jaar te stoppen.

Wenst u ook uw bedrijfspand of -locatie te verkopen ? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact