https://www.amshuizen.com/particulier/soort-bouwprojecten/grootonderhoud
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Grootonderhoud

Het is van belang om uw woning of bedrijfspand te onderhouden. Net als een auto heeft uw pand ook om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. AMS heeft ervaring met de voorbereiding en uitvoering van grote en kleine onderhoudsprojecten. Daken, gevels, kozijnen, ramen , deuren, installaties , natte ruimten zijn de belangrijkste onderdelen.

Op basis van technische opnames worden de panden en de te nemen maatregelen geïnventariseerd. Op basis van deze bevindingen en de ambities (programma van eisen) van de opdrachtgever worden de uit te voeren onderhoudsmaatregelen op de bouwtekeningen en in een bestek aangeduid.

Het is van belang om met de juiste partijen te werken tijdens de voorbereiding en de uitvoering. De aan te vragen aannemers dienen geschikt te zijn voor dit type werk.Om het project goed te begeleiden is het verstandig om een professional als AMS in te schakelen.Op deze wijze bent u er zeker van dat het proces, de planning, de prijs en de kwaliteit wordt gemonitord.

Na afgifte van de eventueel benodigde vergunning kan het grootonderhoud aanvangen.

AMS is een betrouwbare professional die grootonderhoud met goed resultaat voor U kan regelen.Bel of mail ons voor een afspraak!

 

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact