https://www.amshuizen.com/particulier/soort-bouwprojecten/sloopwerken
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Sloopwerkzaamheden

 

Indien U sloopwerk te verrichten heeft, schakel dan een professional als AMS  in om de werkzaamheden in goede banen te leiden. Sloopwerk lijkt een eenvoudige zaak maar de praktijk is weerbarstiger dan het lijkt. Er kleven nog al wat haken en ogen aan. Als u het verkeerd aanpakt kan het u veel geld kosten, vertraging opleveren maar ook kan er veel schade ontstaan.

AMS heeft veel ervaring met sloopwerkzaamheden : de sloop van een villa, een bedrijfspand , woonwijk of ziekenhuis. Om die reden kennen we meerdere sloopbedrijven en weten we wat voor soort bedrijf het beste past bij uw sloopwerkopgave.

Al naar gelang de aard en omvang van de sloopwerkzaamheden, bereiden we de uitvoering van de sloopwerkzaamheden voor. Indien nodig schakelen we een constructeur in en laten we de sloopwerkzaamheden op de bouwtekeningen aangeven. De slooptekeningen en de omschrijving van de werkzaamheden/condities worden gebruikt voor de sloopvergunning en een offerte aanvraag.

Indien nodig maken we een apart sloopbestek. Het is van belang om de prijsaanbiedingen voor het sloopwerk goed te beoordelen op compleetheid en prijsstelling.Na afgifte van de vergunning kunnen de sloopwerken uitgevoerd worden.

AMS is een betrouwbare Professionele partij die het sloopwerk met goed resultaat voor u kan regelen. Bel of mail ons voor een afspraak!              

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact