https://www.amshuizen.com/woningbouw/referenties/ontwikkeling-blaricumapartments-15-nieuwbouw-appartementen
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Blaricumapartments, 15 nieuwbouw appartementen in Blaricum

Goois Goed

De verkoopmanifestatie in Moeke Spijkstra te Blaricum d.d. 2 april 2012 was het startsein van project Blaricumapartments. Enorm veel belangstelling en een goede promotie rsuleerde in een voorspoedige verkoop. Begin 2014 is de bouw van het project helemaal klaar en zijn alle appartementen opgeleverd.

Een moderne Gooische Villa

De moderne architectuur van Visser en Bouwman Architecten uit Den Bosch, maakt het gebouw met een royaal entree, grote gevelopeningen, witte kaders, gemetselde gevels en een trendy kleurstelling tot een Gooische Villa. Het gebouw bestaat uit 15 royale drie kamerappartementen een grote stallingsruimte voor 15 bergingen. Het gebouw is prachtig gesitueerd aan de oever van een brede watergang en aan het plataanplein.

De tuin

Bij het complex is een grote gemeenschappelijke tuin welke bij de oplevering al behoorlijk is ingericht. Het parkeerterrein is aangelegd , het gras is ingezaaid, hagen zijn ingepland, leilindes op de erfgrens met de buren en nog een aantal andere bomen.

 

De doelgroep

Het leuke van dit project was de brede belangstelling van jong tot oud voor de appartementen. Uiteindelijk zijn het toch voornamelijk de ouderen die de appartementen hebben gekocht.

Het programma

Een kleinschalig gebouw met 15 driekamerappartementen met een oppervlakte van 70 -85 m2 verdeeld over 4 verdiepingen. Op de verdiepingen zijn maximaal 4 appartementen aanwezig hetgeen een exclusief karakter geeft aan het gebouw.

Prijs/kwaliteit

De reden waarom de verkoop vlot ging is de goede prijs/kwaliteit verhouding van dit gebouw. Het onderhoud arme gebouw heeft gemetselde gevels, dubbele zonwerende beglazing en hardhouten kozijnen. Inpandige karakteristieken zijn : een ruime living met keuken, een complete badkamer, 2 slaapkamers en een goed balkon op de zon. De appartementen hebben een laag temperatuur systeem in de plaats van een traditionele cv installatie.

BlaricumapartmentsGebiedsontwikkeling van de Gemeente BlaricumBlaricummermeent is een uitleg locatie bij het GooimeerDe kavel van blaricumapartmentsSchema van de appartementenBlaricumapartments op de achterkant van de streekbusPromotie team Blaricumapartments bij Moeke in Laren.Blaricumapartments aan het water, bij de brug en het Plataanpleinsuggestie InteriorEen groot zonnig balkonsuggestie Interiorsuggestie Interiorsuggestie Interior

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact