https://www.amshuizen.com/woningbouw/referenties/ontwikkeling-voor-dorpskern-bunnik
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Ontwikkeling voor Dorpskern Bunnik 

Tender

Op uitnodiging van de gemeente Bunnik heeft AMS meegedaan aan de tender voor de ontwikkeling van de Churchill locatie in het centrum van Bunnik. De locatie is naast het winkelcomplex van Albert Hein gesitueerd.

chique appartementen gebouw 

Samen met Topos Architecten uit Waddinxveen hebben we een plan gemaakt voor een chique appartementen gebouw op de Churchill locatie. Het betreft een kleinschalige ontwikkeling voor 9 appartementen. Vanwege de concurrentie hebben we het parkeren op maaiveld opgelost.

Visie centrumplan

Met de ingediende plannen hebben we ingespeeld op de vraag van de gemeente om voor de tegenoverliggende school ook een visie te ontwikkelen, in combinatie met een multifunctioneel dorpshuis aan een nieuw te ontwerpen centrumplein.Voor het centrum plan heeft Topos aan het centrumplein een dorpshuis ontworpen met luxe woningbouw op het perceel van de toen aanwezige school. De ontwikkeling is door de gemeente Bunnik gegund aan een andere partij met een hogere bieding. Opmerkelijk is dat de andere partij een volledig onderbouwde kelder had opgenomen.

Centrum plan Bunnik, Topos architectenAppartementen gebouw met Dorpshuis en luxe woningbouw er tegenover.Kleinschalig Woongebouw met 8 appartementenmultifunctioneel dorpshuisVogelvlucht Dorpshuisachterzijde Woongebouw op Churchil locatie

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact