https://www.amshuizen.com/woningbouw/referenties/ontwikkelingen-in-dienst-van-trebbe
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Ontwikkelingen in dienst van Trebbe

A. van der laan had in dienst van Trebbe betrokkenheid bij de volgende projecten, te weten : 

2004 Westwijk, Amstelveen

Na selectieprocedure is de door de gemeente uitgeschreven prijsvraag gewonnen voor de ontwikkeling van het laatste bouwperceel in de uitbreidingswijk Westwijk te Amstelveen. Namens de ontwikkelingscombinatie Netjes – Trebbe v.o.f. is in samenwerking met  de gemeente Amstelveen en BAG Architecten  het plan “Parkvilla’s Westwijk” ontwikkeld . Het plan bestaat uit 72 gedifferentieerde vrije sector villa´s.

2002 Polanen, Woerden

134 koopwoningen, Polanengaard. Een bouwteam- ontwikkeling met Rabo Vastgoedontwikkeling.

2001 Van Linschotenlaan, Hilversum

Een Bouwteam ontwikkeling van 36 huurappartementen aan de van Linschotenlaan voor opdrachtgever Alliantie Projectontwikkeling. Alle woontorens naast het Ziekenhuis aan de van Linschotenlaan zijn door Trebbe gerealiseerd.

 

2001 Laakkade, Den Haag

Het betreft de herontwikkeling van een oude schoollocatie in de gemeente Den Haag. Dit project is tot stand gekomen in samen-werking met Ceres Projecten en Trebbe. Het project aan de Laakkade, met 54 koop- en huurwoningen, is een ontwerp van Arpros Architecten uit Den Haag.

2000-2001 Bloemendaal, Gouda

Villa’s in de wijk Bloemendaal te GoudaHet betreft de herontwikkeling van een oude witlof kwekerij tot een hoogwaardig woonmilieu aan het water met schiereilanden in de wijk Bloemendaal. Het ontwerp is van architectenbureau Jorissen Simonetti uit Maarssen. Om de kwaliteit van het plan, de eenduidigheid van de groenvoorzieningen en algemene voorzieningen ( de watergangen ) is voor het beheer een VVE opgericht.

Van Linschotenlaan, hilversumWestwijk, AmstelveenLaakkade, Den HaagVoorzijde vrijstaande woning, Bloemendaal Gouda

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact