https://www.amshuizen.com/woningbouw/referenties/ontwikkelingen-vinex-leidschenveen
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Ontwikkelingen Vinex Leidschenveen

A, van der laan - Directie van HTV

PML

De inmiddels door de gemeente Den Haag geannexeerde Vinex locatie Leidschenveen, is door twee consortia met meerdere aandeelhouders ontwikkeld in een PPS constructie, waarbij de marktpartijen verenigd zijn in de Participatie maatschappij Leidschenveen( = PML).

BPL

De grootste vertegenwoordiger van PML is de Bouw Participatie Leidschenveen (=BPL ) organisatie. Aandeelhouders van BPL zijn NIB, van Gelder, Heijmans vastgoedontwikkeling en Trebbe Bouw. Namens BPL ontwikkelt de v.o.f. Heijmans Trebbe Vastgoed ca 2.500 woningen op de VINEX-locatie Leidschenveen (totaal ca. 7.500 woningen).

VOF HTV

In dienst van Trebbe is A. van der Laan als directeur van de vof HTV en MT lid van de BPL organisatie betrokken geweest bij de ontwikkeling van de VINEX-locatie Leidschenveen.

Op diverse niveaus heeft A. van der Laan werkzaamheden uitgevoerd, te weten: op masterplanniveau , stedenbouwkundig ontwerpniveau, op deelgebied niveau, en op basis van projectniveau. Het betreft werkzaamheden in de periode 2000- 2005.

 

Projecten

  • 8 waterwoningen, type Zwaan , IAA architecten uit Delft - Waterland C te Leidschenveen Den Haag
  • 32 Eilandwoningen, Waterland C te Leidschenveen Een ontwerp van Loof en van Stigt Architecten.
  • 25 appartementen (type : Bergeend ) te Leidschenveen;Een ontwerp van BDG Architecten en Stedenbouw uit Almere.
  • 84 woningen (typen : Zaagbek, Brilduiker, Pijlstaart) in Waterland te Leidschenveen.Een ontwerp van BDG Architecten en Stedenbouw uit Almere.
  • Een project van Inbo Architecten uit Woudenberg met 111 koop woningen in het dure en middel dure segment, in de Velden te Leidschenveen.De Brug en de straat etc. zijn Juridisch geregeld in  een VVE.
  • 44 senioren appartementen met parkeergarage         ( Complex : de Klaver), LeidschenveenArchitecten bureau Roeleveld Sikkes uit den Haag heeft het gebouw ontworpen. 
  • 59 vrije sector koopwoningen ( typen : Eik, Beuk, Kastanje, Linde ) in Quadrant Lanen van Topos Architecten uit Waddinxveen ;
  • 139 vrije sector koopwoningen ( typen :Prunus en Magnolia ) in Quadrant Lanen: van BDG Architecten en Stedenbouw uit Almere ;
  • 58 vrije sector koopwoningen Lanen ( type Plataan )  in Lanen, te Leidschenveen ;

8 Villas op een eiland, Inbo architecten.Appartementen , BDG architectendetail van Balkons, BDG architectenwatervillasWaterwoningen op een eilandSchema Leidschenveen met kwadrantenPoortgebouw met appartementen, Roeleveld SikkesAchtertuinen op het zuiden aan brede singel

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact