https://www.amshuizen.com/woningbouw/referenties/planstudie-voor-4-geschakelde-luxe-landhuizen-op-goede-loca
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Planstudie voor 4 geschakelde luxe villa's  op goede Locatie in het Gooi

4 rietgedekte landhuizen

AMS heeft op aangeven van JSR makelaars Hilversum  een ontwerp laten opstellen van 4 luxe rietgedekte landhuizen op een rustige locatie in het Gooi.  De woningen zijn op dit moment nog niet in de verkoop.

EVE architecten

Het plan voorziet  nu in 4 prachtige landhuizen van EVE Architecten en hebben  in de basis uitvoering een courante maatvoering. Het zijn heerlijke gezinswoningen met een royaal kavel en een garage.

indeling

de begane grond verdieping met veel ramen heeft de volgende indeling: een royale tuinkamer, een kantoorrumte, een royale eetkeuken en een entreehal aan de voorzijde. Op de verdieping zijn 3 royale slaapkamers, een badkamer en een gescheiden toilet aanwezig. De kapetage is geschikt om er nog een slaapkamer in te maken.

 

project voor particulieren

Het project zou uitermate geschikt zijn voor Particulieren, die geheel naar eigen wens een veel grotere woning willen laten bouwen.  Het bestemmingsplan geeft de mogelijkheid om de voetprint van de woningen een stuk  groter  te maken.

Interesse

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons een bericht.

Ontwerp Voorgevel, EVE architecten.Ontwerp Achtergevel, EVE architectenOntwerp Zijgevel, EVE Architecten3D impressie van de Gooische villasreferentie

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact