https://www.amshuizen.com/woningbouw/referenties/studie-voor-kleinschalig-nieuwbouw-complex-in-hilversum
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Studie voor Kleinschalig nieuwbouw paviljoen in Hilversum 

Paviljoen-gebouw

AMS heeft een haalbaarheid studie verricht voor de oprichting van een kleinschalig woongebouw voor jongeren of ouderen in het kader van scheiden Wonen en Zorg. Het betreft een modern paviljoen-gebouw dat zich schikt tussen aanpalende grote monumentale panden.

Moderne architectuur

De ontwikkeling anticipeert op de nieuwe regelgeving van de overheid welke de zelfstandige huisvesting stimuleert. Het plan voor zal naar verwachting in 2015/2016 hardheid krijgen. Het voorgestelde gebouw heeft een bijzondere en moderne architectuur met gemetselde gevels en grote glasopeningen. Dit ontwerp voor ca. 10 appartementen is geschikt voor senioren of  jongere gebruikers.

 

Centrumlocatie

De beoogde  appartementen zijn gelijkvloers, levensloop bestendig en zijn eventueel geschikt voor rolstoel- of rollator gebruik. Voor de toekomstige bewoners gelden geen toewijzings-criteria. Het gebruikersprofiel is afgestemd op een driekamerappartement van ca 75-80 m2 gebruiksoppervlak. Het gebouw in het centrum van Hilversum is voorzien van een eigen parkeerplaats, vlak bij winkels, station en uitgaansgelegenheden.

planning

Haalbaarheidsfase : 2013/2014
Prognose planontwikkeling : 2015/2016
Prognose realisatie : 2016 /2017

Kleinschalig paviljoenPaviljoen met tuintoegankelijkheid van het paviljoen via één entreeModern en duurzaam ontwerp

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact