https://www.amshuizen.com/woningbouw/referenties/voorlopig-ontwerp-nieuwbouwplan-blaricum
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Voorlopig ontwerp nieuwbouwplan Blaricum

Blaricummermeent

AMS heeft in samenwerking met een partner een aantal verkenningen gedaan om een plan te ontwikkelen op de Blaricummermeent. Het bijgevoegde plan dateert van  eind 2014/begin 2015 en betreft de ontwikkeling van een speelse combinatie van kwalitatieve eengezinswoningen en 2/1 kap woningen.

Creatief Plan

Het uitgeefbare gebied maakt onderdeel van plangebied B, aan de andere zijde van de rivier ten opzichte van woongebouw Blaricumapartments. In het stedenbouwkundig masterplan van de Gemeente was voor deze locatie een woongebouw voorzien. AMS heeft een andere invulling voor de locatie voorgesteld.  Het betreft een goed ontworpen plan van Stijl Architecten, met 18 karakteristieke grond gebonden woningen.

 

Ontwikkeling 

AMS heeft ervaring met de gemeente Blaricum, het projectbureau en de wijze waarop de locaties worden uitgegeven. AMS kent de randvoorwaarden en weet welke kwaliteit door de consument verlangd wordt. De gemeente heeft met  een andere partij  voor een vergelijkbaar plan een koop/ontwikkel overeenkomst afgesloten.

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact