https://www.amshuizen.com/woningbouw/soorten-woningbouw-projecten/nieuwbouw
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Nieuwbouw 

Als we spreken over nieuwbouw in de woningbouw hebben we het over projecten met eengezinswoningen, villa’s, appartementen en parkeergarages (stallingsruimten). AMS heeft veel kennis en ervaring met de ontwikkeling van woningbouwprojecten in de huur- en koopsector. AMS ontwikkelt nieuwbouwprojecten in opdracht van corporaties, beleggers, aannemers en zorginstellingen/zorgondernemers.

In de hoog conjunctuur waren het grootschalige woningbouwprojecten op de vinexlocaties (bv Vinex Leidschenveen bij Den Haag) en ter plaatse van de uitbreidingsgebieden aan de randen van kleinere urbanisaties ( bv Blaricummermeent). In de hoogconjunctuur heeft AMS ook voor diverse Corporaties gewerkt aan grootschalige binnenstedelijke herstructureringen (sloop / nieuwbouw plannen ) in Baarn, Scheveningen en Utrecht zijn daar voorbeelden van.

Deze projecten bestonden uit een mix van koop- en huur woningen om daarmee de eentonige samenstelling van de bevolkingsgroepen in de oude wijken nieuw leven in te blazen. Daarnaast gaf de mix met koopwoningen financiële dekking voor de onrendabele top van de huurwoningen.

AMS heeft ook ervaring met kleinschalige woningbouw projecten ( bv 15 appartementen in Blaricum).

De ontwikkeling van nieuwbouw en het bouwmanagement (directievoering & toezicht) behoort tot de kerncompetenties van AMS. Indien u overweegt om een nieuwbouw project te ontwikkelen maar het ontbreekt u aan kennis of capaciteit, neemt u dan contact op met ons. Als gedelegeerd opdrachtgever of project-/bouwmanager ontwikkelen we alle projecten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. 

AMS is een betrouwbare professional die grootstedelijke - of kleinschalige nieuwbouwplannen met goed resultaat voor u kan ontwikkelen. Tijdens de bouwfase treden we op als Directievoerder en/of toezichthouder. Bel of mail ons voor een afspraak !

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact