https://www.amshuizen.com/zorgvastgoed/referenties/advies-aan-zorginstelling-voor-gedateerd-zorgcomplex-in-zaa
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Advies aan Zorginstelling  voor zorgcomplex in Zaandam 

Eigenaar De Zorgcirkel

AMS Advies & Ontwikkeling is ingeschakeld om zorginstelling de Zorgcirkel een advies te geven over de te nemen maatregelen voor één van hun zorgcomplexen in de gemeente Zaanstad. 

Ondersteuning

De zorgorganisatie overweegt om het complex de saenden te transformeren naar zelfstandige woningen voor ouderen, studenten of PG units. De Zorgcirkel heeft  professionele ondersteuning ingeschakeld om hun denkrichting te sonderen.

Strategisch advies

Het advies van AMS behandelt de volgende aspecten, te weten:

  1. - De stedenbouwkundige situatie
  2. - Marktanalyse
  3. - SWOT analyse
  4. - Bouwkundige- / technische inventarisatie
  5. - Financiën en haalbaarheid.
 

Toegevoegde waarde

AMS spreekt de taal van de zorginstellingen en is deskundig op het gebied van de Huisvestingvraagstukken, welke voor liggen in de zorgbranche als gevolg  van veranderende markt en het gekantelde zorgstelsel.

Wij zijn een veelzijdig bureau met veel ervaring en kennis van zorgvastgoed. Door onze toegevoegde waarde komen we tot de kern van de zaak en weten we creatieve oplossingen aan te dragen voor uw huisvesting.

Bel of mail ons voor een gesprek !

Strategisch advies AMS voor complex SaendenBrochure van ZorgcirkelKarakteristiek groot AtriumGalerijen aan open atriumPostboxen op de verdieping. Appartementen hebben geen individuele bel of toegangsbewaking.Parkeren en tuin aan de achterzijdeMultifunctionele plint met dagopvang, kantoren, restaurant, grootkeuken, kapel, etc.

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact