https://www.amshuizen.com/zorgvastgoed/referenties/advies-bemiddeling-voor-de-transformatie-van-een-leegstand
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Advies & bemiddeling voor de transformatie van een leegstand kantoor tot particulier  zorgcomplex  voor senioren met dementie ( zzp 4 en hoger)

Leeg kantoorpand

AMS is in overleg met  een zorginstelling  voor de transformatie van een  kantoorpand, welke al meerdere jaren leeg staat. Door de goede ligging in het centrum van het Gooi, de juiste locatie factoren (ingesloten en beschut )en de geschikte  layout van het gebouw ( lift, m2 BVO, indeling, etc. ) is dit leegstaande  kantoor uitermate geschikt te maken voor een particulier zorgcomplex.

Geschikt voor particuliere Zorg

AMS heeft een bouw- en woontechnisch onderzoek naar gedaan naar de geschiktheid van het pand. Tevens heeft  AMS bij de gemeente gesondeerd of er draagvlak is voor een dergelijke bestemmingswijziging.

Financieel Haalbaar

.AMS heeft ervaring en kennis van particuliere zorgcomplexen en heeft de kennis/kunde in huis om te bepalen of een transformatie haalbaar is. De haalbaarheid wordt dan vanuit verschillende invalshoeken getoetst.

 

Planning

Uiteraard wordt tot slot de financiële haalbaarheid vertaald in een business case, een koopsom en een stappenplan. De verwachting is dat in 2015 de koopovereenkomst wordt getekend. Zodra de zaken geformaliseerd zijn en het eigendom is overgedragen, kunnen we u over deze specifieke businesscase informeren.

Transparant

Heeft U ook  een leegstand kantoor of - maatschappelijk gebouw  om te verbouwen tot zorgcomplex. Laat u dan door een professional helpen. Na een advies of een haalbaarheid onderzoek van AMS, weet u waar u aan toe bent!

AMS heeft als huisvestingdeskundige in de zorgbranche veel toegevoegde waarde. Bel of mail ons voor een afspraak.

 

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact