https://www.amshuizen.com/zorgvastgoed/referenties/advies-en-pve-voor-een-nieuw-zorgcomplex-vg
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Advies en PvE voor een nieuw Zorgcomplex (VG) 

AMS heeft in de eerste helft van 2015 opdracht gekregen van een zorginstelling om eenduidige uitgangspunten op te stellen voor een nieuw te realiseren woongebouw voor cliënten met een verstandelijke handicap.

De locatie met een maatschappelijke opstal is reeds in eigendom. Het betreft een goede locatie in het centrum nabij winkels, scholen en uitgaansmogelijkheden. De opdracht is bedoeld om tot een gedragen programma van eisen te komen met betrekking tot de doelgroepen en de zorgexploitatie in het gebouw. AMS heeft hiertoe met een aantal sleutelfiguur uit de organisatie gesproken over de huisvesting portefeuille, de kansen en de bedreigingen, de sterkten en zwakten en de toekomstverwachtingen ten aanzien van de doelgroepen.

Met het maken van keuzen voor één locatieontwikkeling kunnen kettingreacties ontstaan welke van invloed zijn op de portefeuille, de strategie en de cashflow van de zorginstelling. Op basis van het beleid, de bevindingen en de concept stukken van AMS, is de organisatie druk bezig om hun definitieve keuzen te maken.

Locatie voor ontwikkeling  in het centrumCentrum locatie met veel parkeerterreinSloop/nieuwbouw opgave nader in te vullenLocatie naast scholen gesitueerd

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact