https://www.amshuizen.com/zorgvastgoed/referenties/coaching-van-10-jarig-lustrum-nah-der-kring-boogh
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Coaching van 10 jarig Lustrum NaH der Kring / BOOGH

Maatschappelijke zorgorganisatie

AMS heeft tijdens het maatschappelijk diner op het complex van Fysio  een nieuwe Match gemaakt met een maatschappelijke zorgorganisatie. AMS heeft in het jaar 2012 de NaH der Kring geholpen met de PR -organisatie van hun 10 jarig jubileum.

Dagactiviteiten

Het betreft een maatschappelijke organisatie welke mensen met een niet aangeboren hersenletsel begeleid. Op verschillende manieren worden deze mensen geholpen. In de dagactiviteiten centra van de NaH der kring hebben de cliënten de mogelijkheid om creatief bezig te zijn. Schilderijen, sieraden, mozaïeken etc. worden onder begeleiding op kunstzinnige wijze gemaakt.

Het 10 jarig jubileum

AMS heeft de organisatie met veel plezier geholpen door aanwijzingen te geven hoe en op welke toepasselijke wijze de organisatie het 10 jarig jubileum kan vieren. De organisatie is daar zelf goed in geslaagd en heeft professioneel gewerkt aan de voorbereidingen, de marketing en reclame om het 10 jarig bestaan van de Boogstichting onder de aandacht te brengen.

Kunst Tentoonstelling

Uiteindelijk is een affiche gemaakt en zijn uitnodigingen verstuurd naar relaties, comakers en gemeentebesturen voor de tentoonstellingen van de NaH der Kring. De organisatie is in de media vernoemd en er zijn vier tentoonstellingen gehouden met zelf gemaakte kunstzinnige voorwerpen. De tentoonstellingen zijn gehouden in de Trappenberg / Naarderheem / Gemeente Weesp / verpleeghuis Hilversum. 

posteruitnodiging

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact