https://www.amshuizen.com/zorgvastgoed/referenties/planvorming-voor-een-kleinschalig-paviljoengebouw
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Planvorming  voor  een Kleinschalig paviljoengebouw

Huisvesting voor ouderen of jongeren?

Paviljoen-gebouw

AMS heeft een haalbaarheid studie verricht voor de oprichting van een kleinschalig woongebouw voor jongeren of ouderen in het kader van scheiden Wonen en Zorg. Het betreft een modern paviljoen-gebouw dat zich schikt tussen grotere monumentale panden.

Moderne architectuur

De ontwikkeling anticipeert op de nieuwe regelgeving van de overheid welke de zelfstandige huisvesting stimuleert. Het plan zal naar verwachting in 2016 hardheid krijgen. Het voorgestelde gebouw heeft een bijzondere en moderne architectuur met gemetselde gevels en grote glasopeningen.

Wonen & zorg 

Dit ontwerp voor ca. 10 appartementen is vanwege de locatie in het centrum zowel geschikt voor senioren met Thuiszorg, als voor jongeren. Een mix van gebruikers kan meerwaarde voor elkaar opleveren. Jongeren kunnen de ouderen helpen en vise versa.

 

Centrumplan 

De beoogde  appartementen zijn gelijkvloers, levensloop bestendig en geschikt voor rolstoel- of rollator gebruik. Voor de toekomstige bewoners gelden geen toewijzing criteria. Het gebruikersprofiel dient nog nader afgestemd te worden met betrokken partijen.

Programma

Het betreft  driekamer appartementen van ca 75-80 m2 gebruiksoppervlak met een buitenruimte en één algemene ruimte voor fietsenstalling, etc.. Het 2 laagse gebouw  is voorzien van een eigen parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen, vlak bij winkels, station en uitgaansgelegenheden. 

Planning

  • Haalbaarheidsfase : 2013/2014
  • Prognose planontwikkeling : 2016/2017
  • Prognose realisatie : 2017 /2018

Kleinschalig paviljoenPaviljoen met tuintoegankelijkheid van het paviljoen via één entreeModern en duurzaam ontwerp

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact