https://www.amshuizen.com/zorgvastgoed/soort-zorgvastgoed-projecten/afstoten-aankopen-van-zorg-vastgoed
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Aankoop & verkoop van (zorg)vastgoed

AMS werkt in opdracht van particuliere zorgondernemers, zorginstellingen, corporaties, beleggers en marktpartijen. Wij staan deze partijen met raad en daad bij met de aankoop of verkoop van (zorg)vastgoed. Ook krijgen we opdrachten van zorginstellingen om hun te helpen met geschikte tijdelijke huisvesting. Het belang van onze opdrachtgevers is maatgevend.

Aankoop van (zorg)vastgoed

AMS werkt samen met particuliere zorgondernemers om de zorgexploitatie van kleinschalige complexen te initiëren. Het betreft dan vaak leegstaande kantoren, scholen of andere maatschappelijke gebouwen, welke eerst getransformeerd dienen te worden. Op basis van technisch onderzoek en een programma van eisen wordt een transformatieplan uitgewerkt. Na uitgebreid marktonderzoek en een waterdichte investeringsanalyse wordt de aankoopsom residueel berekend.  Beleggers worden benaderd voor de verwerving van het eigendom en de vastgoedexploitatie van het particuliere zorgcomplex (voor ouderen met dementie).

AMS wordt op vergelijkbare wijze betrokken bij de aanschaf van zorgvastgoed om woningbouw ontwikkelingen te initiëren. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een een zorglocatie wordt aangeboden voor de verdichting met een woongebouw (in het kader van scheiden wonen en zorg).

Verkopen van Zorgvastgoed

AMS werkt samen met zorginstellingen. Het komt ook voor dat zorginstellingen een locatie of een complex willen verkopen. AMS staat deze partijen met raad en daad bij. Afhankelijk van de situatie adviseren we over de verkoop, de verkoopprijs, het verkoopproces etc.. AMS wordt ook ingeschakeld om zorglocaties verkopen met andere doeleinden/met een andere bestemming, door bijvoorbeeld de locatie te verkopen met een woningbouwplan waar draagvlak voor is.

AMS is een betrouwbare professional m.b.t. de verkoop of aankoop van zorglocaties. Bel of mail ons voor een afspraak !

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact