https://www.amshuizen.com/zorgvastgoed/soort-zorgvastgoed-projecten/strategisch-advies
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

​​​​​​​​​​​​​​​​Strategisch Advies

 

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar manieren om hun huisvesting c.q. hun portefeuille te optimaliseren en de risico’s die daarmee gepaard gaan te beheersen. Een gewijzigd overheidsbeleid en andere marktbehoeften geven aanleiding om te handelen. Zeker nu het vastgoed een bedrijfsmiddel is geworden en op de balans van de organisatie staat.

Wij leveren creatieve en praktische oplossingen. Als vastgoedadviseur zijn wij thuis in uw huisvesting vraagstukken. Of het nu gaat om beheerzaken, aan-/verkoop van uw portefeuille, of project- en gebiedsontwikkeling: onze adviezen dragen bij tot de juiste vastgoedbeslissingen.

Wij zijn ondernemend en actief in vastgoedstrategie: financiele analyses van vastgoedkansen, de beste koers voor uw portefeuille of object, een goed gepositioneerde vastgoed(her)ontwikkeling. Strategieën geënt op uw doelstellingen, die wij gedegen onderbouwen vanuit vastgoed-, bedrijfskundig én financieel perspectief. Ons advies wordt gebaseerd op degelijk marktonderzoek. 

AMS is een deskundige en betrouwbare partij met veel ervaring. Wij richten ons met succes op zorginstellingen en woningcorporaties.

AMS is een betrouwbare professional die u een goed strategisch advies kan geven. Bel of mail ons voor een afspraak !

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact