https://www.amshuizen.com/over-ams
Vragen? Bel: 035 – 53 365 05
 

Over AMS Advies & Ontwikkeling

AMS Advies & Ontwikkeling is in 2005 opgericht door De  heer A. van der Laan en is gevestigd in het midden van Nederland in de plaats Huizen (NH).  AMS is actief in de Woningbouw sector en de Zorgsector in de midden band van Nederland. Voor Bedrijven en Particulieren.

Opdrachtgevers

In opdracht van Corporaties, Aannemers, Beleggers, andere marktpartijen en Zorginstellingen werkt AMS aan ambitieuze projecten, waarbij het gebruik, de architectuur , de toe te passen materialen, de energieprestatie en de duurzaamheid belangrijke aspecten zijn voor het succes van de projecten.

Daarnaast werken we ook 1:1 in opdracht van Particulieren en Ondernemers aan uiteenlopende opgaven.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan uit advies, projectontwikkeling,    project- en Bouwmanagement van voornamelijk woningbouw- en zorg vastgoedprojecten (Care sector).  

De laatste jaren doen wij ook Transformatieprojecten, waarbij AMS leegstand- of gedateerd (zorg)vastgoed her ontwikkelt voor nieuwe gebruikers/doelgroepen.


Het laatste nieuws Contact

AMS bestaat 14 jaar 

Op onze website kunt u zien dat  A. van der Laan 25 jaar werkervaring heeft in de Bouwbranche. Naast Nieuwbouw en Renovaties managen wij ook diverse transformaties. Maatschappelijk vastgoed, zoals leegstaande scholen,- kerkelijke gebouwen, verouderde bejaarden huizen worden aangepast. AMS heeft daarnaast ervaring met de herontwikkeling van leegstaande kantoren en/of bedrijfsgebouwen.

"AMS werkt als Professional in goed overleg met z’n opdrachtgever"


Professionele partij

Als professionele partij behartigen we de belangen van onze opdrachtgevers. Op projectniveau betekent dit dat we staan voor kwaliteit , de planning en de financiële kaders van het project. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat ook zijn.

Wij stellen uw belangstelling op prijs. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Contact